Stukjes Geluk

Koop jouw Stukjes Geluk hier!
Op http://webshop.echtebakkerkeurhorst.nl/ (of in de winkel van Bakker Keurhorst in Apeldoorn) en verwen jezelf of een ander met deze heerlijke koekjes!

Als jij deze koekjes koopt kunnen wij meer kinderen in armoede tóch een kinderfeestje geven voor hun verjaardag. Hoe leuk is dat!
De koekjes zijn vanaf maandag 7 januari 2019 te koop in de winkel en via de webshop van Echte Bakker Keurhorst.

 Foto Hans klein 3

Echte Bakker Hans Keurhorst met Stukjes Geluk

Verwenbakker Keurhorst uit Apeldoorn verkoopt “Stukjes Geluk”. Heerlijke feestelijke koekjes, ontwikkeld met Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Stukje Geluk

Echte Bakker Keurhorst bakt deze koekjes met de speciaal ontworpen en beschikbaar gestelde koekjeswals van bakkerijmachinefabriek Kalmeijer uit Den Haag.

 

Stukje Geluk klein3

Stukje Geluk

Feestelijke puzzelstukjes

De koekjes zijn feestelijke puzzelstukjes. Doordat particulieren en bedrijven de koekjes kopen kunnen wij nog meer kinderen in Nederland toch een kinderfeestje geven voor hun verjaardag. Samen leggen we als het ware de feestpuzzel voor kinderen in armoede. Een mooie gedachte om 2019 mee te starten. De opbrengsten van de verkoop van de koekjes gaan geheel naar Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Want zo vanzelfsprekend als een feestje voor ons is, is dat niet voor iedereen. Alleen al in Apeldoorn groeien 3460 kinderen op in armoede. Landelijk zijn dit er meer dan 300.000. Schrikbarend veel. Voor deze kinderen is het geen feest om jarig te zijn. Want er is geen geld voor een cadeautje, een taartje of een feestje. Wist u dat deze kinderen uit schaamte vaak ziek worden gemeld op school op hun verjaardag?

Inpakken

De koekjes zullen op professionele wijze in een feestelijke verpakking worden gedaan door de cliënten van Senszo Dagbesteding in Apeldoorn. Zij hebben al vaker klussen voor de stichting gedaan en kijken uit naar deze leuke activiteit. Wij hopen dat ze het druk gaan krijgen!

Echte Bakker Hans Keurshorst: 

“Ik vind het prachtig dat wij als bakkerij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het verjaardagsgeluk van kinderen in armoede. Het is een kleine moeite om dit feestelijke product aan ons assortiment toe te voegen. Het zal veel kinderen een groot plezier gaan geven om toch hun kinderfeestje te kunnen gaan vieren. Wij hebben de koekjes al getest. Ze zijn heerlijk. Wij hebben er zin in! Bestellingen van bedrijven (in grootverpakking) voor dit goede doel nemen wij ook graag in ontvangst. Bezorging in overleg. De Stukjes Geluk zijn vanaf 7 januari 2019 te koop in onze winkel en via onze webshop op http://webshop.echtebakkerkeurhorst.nl/

Voorzitter Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, Renée Kranenberg:

“Wij zijn als stichting super trots op de mooie samenwerking met Echte Bakker Keurhorst. Geweldig dat zij op deze manier hun expertise in gaan zetten voor ons goede doel. We gaan ervoor om heel veel koekjes te verkopen zodat we vele kinderen blij kunnen gaan maken met een onvergetelijke jeugdherinnering met hun vriendjes. En wat mooi dat de cliënten van Senszo ook een mooie rol krijgen in dit proces. Jij koopt toch ook een Stukje Geluk voor een kind in armoede?”

Wethouder Cziesso (o.a. Jeugdzaken), Gemeente Apeldoorn, steunt dit initiatief van harte en zal op maandag 7 januari om 14.30 u symbolisch het eerste zakje met “Stukjes Geluk” in ontvangst nemen van Hans Keurhorst, eigenaar van Echte Bakker Keurhorst. Adres: Asselsestraat 44, 7311EM Apeldoorn.

Zakje Stukjes Geluk4

Zakje met 20 Stukjes Geluk voor €4,95 

Design: Merkbaar Media
Fotografie campagne: Sven Scholten Fotografie

Kom in actie!