pretpakket

PRETPAKKET AANVRAGEN

In verband met de huidige Corona omstandigheden is het voorlopig niet mogelijk om kinderfeestjes te vieren.

Maar wij laten onze mooie doelgroep natuurlijk niet in de steek en daarom hebben wij een alternatief bedacht zodat de jarige kinderen tóch een leuke verjaardag kunnen hebben: het PRETPAKKET. 

Dit is een pakket vol leuke artikelen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar waarmee ze worden gestimuleerd om creatief, sportief en educatief bezig te zijn.

Lees voor meer informatie het persbericht over onze PRETPAKKETTEN hier.

 

Voor het aanvragen van een PRETPAKKET gelden dezelfde voorwaarden als voor het aanvragen van een kinderfeestje. Zie Kinderfeestje Aanvragen.

Hoe kun je een PRETPAKKET aanvragen?

Vul het aanvraagformulier voor een kinderfeestje in. In plaats van een kinderfeestje wordt bij goedkeuring door de stichting een PRETPAKKET verzonden. Dit pakket wordt een paar dagen voor de verjaardag bij de jarige thuisbezorgd. 

 

Heb je al een feestje aangevraagd voor een jarige die nog uitgevoerd zou worden?

Deze feestjes gaan helaas door de omstandigheden niet door. Deze jarigen krijgen allemaal met terugwerkende kracht ook een PRETPAKKET thuisgestuurd.

Wanneer start de verzending van de PRETPAKKETTEN?

De verzending van de PRETPAKKETTEN start vanaf maandag 6 april. 

Wij hanteren dit alternatief voor jarigen die jarig zijn voor 1 september 2020. Wij verwachten daarna de reguliere dienstverlening weer op te pakken.

Miesje met pretpakket

 

N.B.

Bij een overweldigend aantal aanvragen beroepen wij ons op ons recht om het aantal aanvragen te reguleren.

Gebruik van de artikelen in het PRETPAKKET is geheel op eigen risico. Wij hebben er alles aan gedaan om een zo veilig en leuk mogelijk pakket voor onze leeftijdsgroep samen te stellen.

 

 

Kom in actie!