Onze visie 

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes vindt dat elk kind op de basisschool elk jaar een kinderfeestje moet kunnen vieren. De doelgroep van de Stichting is: kinderen in Nederland in de basisschoolleeftijd die in armoede opgroeien.

Een kinderfeestje voor je verjaardag vieren met je vriendjes is onderdeel van je jeugd. Het geeft vreugde, sociale verbinding, gelijkwaardigheid op school en helpt bij de vorming van een stabiele en stevige persoonlijkheid.

Het is een Nederlandse traditie om als kind voor je verjaardag een feestje met je vriendjes te vieren. Wij vinden dat ook arme kinderen deze kans moeten krijgen zodat zij ondanks hun thuissituatie in de klas mee kunnen blijven doen.

De stichting wil ouders/verzorgers helpen om het taboe te doorbreken en in het belang van het kind de schaamte opzij te zetten en via de betrokken hulpverlener een kinderfeestje aan te vragen. Niemand hoeft te weten dat jouw kind een feestje heeft gekregen van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes als jij dat niet wilt. Hierin zijn wij discreet. We merken wel dat ouders er open over zijn, ook naar hun kinderen.

Samen kunnen we het verschil maken. Een feestje hoeft niet persé kostbaar te zijn. De kinderfeestjes regelen wij met kinderfeestlocaties.  Met deze locaties zoeken we altijd naar een win- win situatie. Zodat wij uiteindelijk meer feestjes kunnen realiseren dan vooraf begroot was. Feestlocaties weten dat er naast de kinderen die blij naar hun locatie komen nog vele kinderen zijn die deze mogelijkheid niet hebben. Vanuit hun MVO doelstelling en gedachte dragen zij daarom graag bij aan onze dienstverlening. Dit kan eenmalig zijn of vaker.

Onze missie

" Het leveren van een waardevolle bijdrage aan het doorbreken van de vicieuze cirkel van kinderarmoede door betrokken kinderen een kinderfeestje te doneren en hiermee ook een fantastische jeugdherinnering te geven".

Onze kernwaarden

Samen, Geluk, Echt, Puur

Doelstelling

In 2021 is het onze doelstelling om minimaal 700 kinderen in Nederland een onvergetelijke verjaardag te geven. Met een kinderfeestje of een PRETPAKKET. 

Statuten

Wilt u onze statuten graag inzien kijk dan hier.

Resultaten

Wil je meer weten over onze (financiële) resultaten? Kijk dan hier. 

taart Knalroth

Kom in actie!