Missie

" Het leveren van een waardevolle bijdrage aan het doorbreken van de vicieuze cirkel van kinderarmoede door betrokken kinderen een kinderfeestje te doneren en hiermee tevens een fantastische jeugdherinnering te geven". 

Visie

De stichting vindt dat alle kinderen op de basisschool elk jaar een kinderfeestje moeten kunnen vieren. Dit is onderdeel van je jeugd en geeft vreugde, sociale verbinding, gelijkwaardigheid op school en helpt bij de vorming van een stabiele en stevige persoonlijkheid. Minder te besteden hebben is geen schande. Het kan iedereen overkomen. De stichting wil ouders/verzorgers helpen om het taboe te doorbreken en in het belang van het kind de schaamte opzij te zetten en om hulp te vragen. Niemand hoeft te weten dat jouw kind een feestje heeft gekregen van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes als jij dat niet wilt. 

Samen kunnen we het verschil maken. Een feestje hoeft niet persé kostbaar te zijn. De kinderfeestjes worden aangeboden door bedrijven en particulieren. 

Doelstelling

De stichting heeft als doel zoveel mogelijk kinderen blij te gaan maken. Ervan uitgaande dat er minimaal 60.000 kinderen in heel Nederland momenteel geen (financiële) mogelijkheid hebben om hun kinderfeestje te vieren, gaat dit een forse groep worden. In 2017 hebben we als doel gesteld om minimaal 1000 feestjes beschikbaar te krijgen. Als dit lukt verbinden we in een jaar tussen de 7000 en 8000 kinderen met elkaar en maken we dus ruim 7000 kinderen blij. In 2018 willen we ons feestaanbod en de matches met minimaal 10% vergroten. Er is werk aan de winkel! 

Beleidsplan

Lees hier meer over ons ANBI beleidsplan. Dit beleid is een onderdeel van ons grotere Meerjarenplan. Aan dit laatste document wordt nu hard gewerkt. Uiteraard zal dit, zodra het klaar is, eveneens via deze pagina beschikbaar komen. 

Statuten

Wilt u onze statuten graag inzien kijk dan hier.

taart Knalroth

Kom in actie!