Kom in actie

Over de stichting

Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. Sociale uitsluiting, onzekerheid, het niet mee kunnen doen of gehoord worden, de schaamte en het stigmatiserende karakter van armoede. Dit is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van het kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid. 

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes levert een waardevolle bijdrage aan het doorbreken van deze vicieuze cirkel van kinderarmoede door de betrokken kinderen een kinderfeestje te doneren. Hierdoor horen zij erbij! Wij vinden dat ieder kind een onbezorgde jeugd verdient en als wij het verschil kunnen maken door kinderen een prachtige jeugdherinnering mee te geven dan is dat fantastisch! Dat is onze drijfveer om deze stichting op te zetten. Help je ons mee? 

Wij zijn twee jonge ouders met kinderen tussen de 7 -14 jaar. Wij zijn dol op onze kinderen en beseffen ons maar al te goed dat onze kinderen het goed hebben. Dagelijks worden wij in onze directe omgeving ook geconfronteerd met andere situaties. Kinderen die veel minder hebben, nooit een feestje kunnen geven, waar kinderen hoopvol praten over wat ze zouden willen doen op hun kinderfeestjes maar wat nooit van de grond komt.

Dit kan anders vinden wij, sterker nog wij geloven erin dat wij een organisatie opzetten die deze kinderen het kinderfeestje teruggeeft maar tevens een nog grotere maatschappelijke impact creëert door krachten te bundelen en behoeftes aan elkaar te verbinden.

Onze visie gaat verder dan alleen het feestje. Bij 'Uitgestelde Kinderfeestjes' kunnen ook ouderen een rol gaan spelen, mensen met een afstand tot de maatschappij en mensen die langzaam weer terug in het arbeidsproces moeten komen. Voor ons is alles mogelijk.

Mieke heeft jarenlange ervaring in het HR vak en heeft zich de afgelopen jaren gefocust op maatschappelijke projecten voor ouderen en jeugd. Renée is een marketeer in hart en nieren met oog voor minderheden in de maatschappij. We hebben samen tijdens onze verschillende studies aan de Hanzehogeschool in Groningen het project Business Class succesvol afgerond. We hebben hierin alle facetten van het ondernemerschap voorbij zien komen en brengen ook dit graag in voor de groei en oprichting van de stichting.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder of neem contact met ons op hoe jij jouw expertise kunt inzetten voor onze doelgroep!

Feestelijke groet,

Renée Kranenberg & Mieke Deiters

 

IMG 7354 bewerkt

Mieke Deiters & Renée Kranenberg

Bestuur

Voorzitter/ initiatiefnemer/ oprichter: Renée Kranenberg

Secretaris/ oprichter: Mieke Deiters

Penningmeester: Agnes van Gool

Bestuurslid Zakelijke Relaties: Debora Lenten

Bestuurslid Projecten: Marleen Vonk

Raad van Toezicht

Frank Cocx, CFO Blokker

 

 banner Knalroth

 

 

Kom in actie!