Geplaatst op 20 Juni 2017

Uitbreiding Raad van Toezicht Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Maandag 19 juni heeft Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes haar RvT uitgebreid met twee commissarissen van naam! Marjolein van der Linden en Laura Batstra.

Marjolein van der Linden is werkzaam als General Counsel bij RTL Nederland B.V. Met haar juridische kennis, drive en prachtige netwerk gaat zij zich als commissaris van de Raad van Toezicht inzetten voor dit mooie initiatief.

Laura Batstra is Universitair Hoofddocent Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook Laura zal haar netwerk en  expertise gaan inzetten voor de stichting. Denk hierbij aan het doen van onderzoeken onder de populatie van kinderen die in armoede opgroeien, de doelgroep van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Tevens is haar streven om studenten te leren hoe ze armoede bij kinderen kunnen herkennen en hier op kunnen anticiperen.

Voormalig Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester was vorig jaar al toegetreden als lid van de RvT. Zij gaat 1 juli 2017 starten met haar nieuwe functie als Directeur van de Nederlandse Diabetes Federatie.

Een prachtige club dames met veel power, netwerk en kennis waarmee de stichting een mooie nieuwe impuls krijgt. De RvT is nog niet compleet. Wij voegen nog graag een paar heren toe aan deze club.

Voorzitter Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes Renée Kranenberg is erg verrukt met deze uitbreiding: “Fantastisch dat deze dames het hart op de goede plek hebben en zich via onze stichting gaan inzetten voor kinderen in armoede”.

RvT

Kom in actie!