Geplaatst op 18 Oktober 2018

 

keklik en present JCI deventer

Present & Junior Kamer verrassen Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes met cheque

Een feestje op donderdagmiddag 18 oktober aan de Lange Zandstraat. Voor het kantoor van Stichting Present ontving Keklik Yucel, uit handen van Margreet Smit (algemeen coördinator van Present Deventer) en Mark Huisman en Anajah Quentin, als vertegenwoordigers van de Stichting Liefdadigheid Junior Kamer Deventer, een cheque ter waarde van € 4.000,- voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Keklik is als voorzitter van de Raad van Toezicht verbonden aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en zet zich ook politiek actief in voor de aanpak van armoede onder kinderen.  “Wat een verrassing, deze opbrengst voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Dat levert heel wat vitamientjes op voor zoveel kinderen, dank jullie wel!”, aldus een blije en verraste Keklik bij het in ontvangst nemen van de cheque.

De cheque vloeide voort uit een positieve ‘rest-opbrengst’, nadat de financiële afwikkeling van het grote koekhapevent in 2017 (Heel Deventer Hapt) was afgerond. Present was daaraan verbonden als het goede doel. De Junior Kamer vroeg Present om mee te denken hoe dit restbedrag te besteden, met daarbij nog steeds het doel ‘kinderen in armoede’ voor ogen. Samen werd ervoor gekozen om een bedrag aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes te schenken. Zij organiseren kinderfeestjes voor kinderen die dat anders niet kunnen vieren, zodat ze onbezorgd kunnen stralen.

Dank Present Deventer voor jullie steun! Daar maken wij Deventer kinderen heel bij mee! 

https://www.hetdeventernieuws.nl/2018/10/19/present-junior-kamer-verrassen-stichting-uitgestelde-kinderfeestjes-met-cheque/

 

Kom in actie!