Geplaatst op 13 Februari 2018

Uitbreiding Raad van Toezicht Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Per februari 2018 heeft Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes haar RvT uitgebreid met Keklik Yücel.

Keklik zal als voorzitter de leiding binnen de Raad van Toezicht op zich nemen en een boegbeeld worden voor de stichting. Als voormalig Tweede Kamer lid voor de PvdA heeft zij al veel neergezet op het gebied armoedebestrijding. Zo heeft zij er in het vorige kabinet mede voor gezorgd dat er meer geld beschikbaar kwam voor de kinderopvang, vroeg- en voorschoolse educatie en voor de aanpak van armoede onder kinderen. Zij is een gedreven politica die zich hard maakt voor haar doelen. Keklik is iemand die de bühne op gaat en verbindingen legt zodat er samen doelen bereikt kunnen worden.

De persoonlijke kernwaarden van Keklik (vrijheid, democratische rechtsstaat, grondrechten, vrijzinnig, kansen voor iedereen, vooruitgang en progressie) passen goed bij de kernwaarden van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. De stichting heeft het doel om de kansen voor kinderen te vergroten middels het faciliteren van een kinderfeestje. Als kinderen hun eigenwaarde kunnen vergroten en kunnen stralen biedt dit een positieve impuls voor de toekomst. Zij kunnen meedoen! Net als andere kinderen.

Voorzitter van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, Renée Kranenberg, is verrukt met deze uitbreiding: “Fantastisch dat Keklik het hart ook op de goede plek heeft en zich ook via onze stichting gaat inzetten voor het stimuleren op meedoen bij kinderen die in armoede opgroeien”.

Apeldoorn, 13 februari 2018

 

Foto Keklik2

Foto: Keklik Yucel

Kom in actie!