Geplaatst op 7 Maart 2018

Uitbreiding Bestuur Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes haar bestuur uitgebreid met Hanneke Berghoef

Graag verwelkomen wij Hanneke Berghoef als Bestuurslid Marketing & Communicatie bij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

De stichting groeit. Elke dag komen er vanuit het hele land meer feestjesaanvragen binnen. De behoefte aan onze dienstverlening is groot. Ons marketing en communicatie beleid is toe aan een volgend niveau waardoor de landelijke naamsbekendheid groeit bij alle stakeholders.

Hanneke is werkzaam als Docent Marketing bij Avans Hogeschool Den Bosch en coördineert daar onder andere Minor Online marketing.

Door haar werkzaamheden is ze dagelijks actief met de nieuwste ontwikkelingen op marketing en communicatie gebied. Zij zal het marketing & communicatiebeleid van de stichting dan ook gaan professionaliseren. Op deze manier kan er hard gewerkt gaan worden aan de naamsbekendheid van de stichting maar ook aan de waarden die de stichting wil uitstralen.

De stichting is blij met Hanneke. Een prachtige aanvulling. Een dame met veel power, netwerk en kennis waarmee de stichting en de uitingen van de stichting een mooie basis krijgt.

Voorzitter van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, Renée Kranenberg, is verrukt met deze uitbreiding: “Fantastisch dat Hanneke het hart op de goede plek heeft en zich via onze stichting gaat inzetten voor kinderen in armoede”.

Wil je persoonlijk een rol spelen bij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes? Neem dan contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor onze doelgroep.

 

Kom in actie!