Geplaatst op 27 Oktober 2017

In Augustus heb ik contact gezocht met Renée van stichting UK. Dit omdat Luna op 18 oktober 11 jaar zou worden. Luna woont bij ons in het gezinshuis, maar vanuit de voogdij instelling en vanuit ouders is er geen budget voor dingen als kinderfeestjes. Daarom heb ik als haar persoonlijk begeleider een aanvraag voor Luna gedaan bij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Vrij vlot na de aanmelding ontving ik een mail van Renée. Ze had nog wat aanvullende informatie nodig. Na wat heen en weer om gemail was alles duidelijk en is Renée opzoek gegaan naar een passend kinderfeestje voor Luna.

Na een tijdje ontving ik een mail van Renée, ze had een leuk feestje gevonden voor Luna, te weten bij lunchroom Saartje.
Samen met Luna hebben we de uitnodigingen voor haar feestje gemaakt, en wat was ze trots toen ze deze eindelijk uit mocht delen.

Gisteren was het dan zo ver. Luna was jarig en is 11 jaar geworden. Om 14.45 kwamen haar vriendinnetjes naar het gezinshuis. Hier hebben we eerst samen de cadeautjes uitgepakt, om vervolgens naar Saartje te vertrekken. Daar aangekomen stond er een mooi gedekte tafel klaar, met een heuse high-tea. De dames mochten zelf een cup cake versieren. De mooiste creaties kwamen voorbij, en... alles mocht op ! Toen de cup cake op was werden er 2 etagères met lekkers gebracht. Wat hebben ze zitten smullen. De Unicorn servetjes die op de tafel lagen vonden alle dames ''COOL'', zoals ze zelf meermaals benoemd hebben. De meesten wilde deze dan ook niet gebruiken, en hebben hem meegenomen naar huis.

Nadat iedereen volop had genoten van de thee, limonade en lekkers, was er een leuke knutselactiviteit georganiseerd. Op een houten hartje mochten de kinderen zelf met decopatch aan de slag. Met allemaal verschillende stukjes papier gingen ze de hartjes versieren. Ondertussen werd er gezellig gekletst en merkte Luna op, dat dit toch wel het leukste kinderfeestje ooit was. Dit werd door de andere dames beaamd, waardoor Luna nog meer ging stralen.

Na het knutselen was het tijd voor patat met een snack.
Toen het eten op was, was het ook alweer tijd om de kindjes naar huis te brengen !

Het was echt een onwijs leuk feestje, maar het leukste was toch wel om te zien hoe Luna heeft genoten. Stichting UK namens Luna onwijs bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

v122

Kom in actie!