Zakelijk

Met de partners werken wij samen; delen van expertise, huisvesting en/of  diensten.  Ook het samen opzetten van super leuke bedrijfsuitjes in combinatie met een gepaste training behoort tot de mogelijkheden.

BusinessPartner 

BusinessPartner worden betekent delen van kennis en middelen om samen te groeien. Wij moeten onze operationele kosten zo laag mogelijk te houden. In natura kun je bijvoorbeeld helpen met: beschikbaar stellen van en werkplek, drukwerk regelen,  telefonie, reclamestickers voor onze auto's, personeelsadministratie organiseren, mediacampagne ontwikkelen, ICT-ondersteuning bieden, printfaciliteiten doneren etc. 

Heb jij een ander voorstel? Laat het ons dan weten. We zijn benieuwd! 

FeestPartner 

Als FeestPartner stel jij feestjes beschikbaar zodat ons aanbod super divers wordt. En wij zetten jou via social media andere uitingen uiteraard uitgebreid in het zonnetje!  Wist je dat jouw organisatie aantrekkelijker wordt als je laat zien je naast commerciële doelen ook maatschappelijke doelen belangrijk vindt. De 60.000 kinderen die we willen bereiken zijn landelijk verspreid. Hun wensen, mogelijkheden en leeftijd zijn heel verschillend. Een breed feestaanbod met zoveel mogelijk landelijke partners, maakt dat we versnelde de landelijke uitrol kunnen organiseren. Wil jij op feestgebied iets voor ons doen, mail ons. We voegen je graag toe aan ons assortiment!

MediaPartner 

Zichtbaarheid is de levensslagader voor elke organisatie. Zichtbaarheid is ons bestaan. Wil je ons op media gebied, in de breedste zin van het woord ondersteunen graag.  Denk aan

  • opzet van een  sterke mediacampagne,
  • Ervoor zorgen dat onze persberichten gepubliceerd worden
  • Een mooie film over ons maken voor social media en crouwdfunding
  • Wil jij met ons een boek maken met de leukste low-budget kinderfeestjes voor alle gezinnen uit onze doelgroep

of… heb je een ander mediavoorstel, let us know.

RoyaltyPartners 

RoyaltyPartners zijn de bedrijven die graag een deel van (soms specifieke) omzet beschikbaar stellen aan een goed doel. Dit zijn superleuke acties die wij ook met onze communicatie uiteraard zullen ondersteunen. Kleine of grote bijdragen, alles is welkom. Heb je zoiets in gedachten of misschien al opgezet, laat het ons weten, dan buzzen we het rond. 

CampagnePartner 

CampagnePartners zijn de partners die samen met ons een campagne op willen zetten. In co-creatie elkaars merk versterken en daarmee maatschappelijke impact vergroten. Heb je voorstel? Laat het ons weten.

 

 

Kom in actie!