Zakelijk

Wij werken graag samen met bedrijven. Het delen van expertise, huisvesting en/of diensten zorgt er niet alleen voor dat onze wensen voor goed functioneren van de stichting worden ingevuld maar ook dat bedrijven zichtbaar iets bij kunnen dragen voor mensen die dit hard nodig hebben.  

Business Partner 

Business Partner worden betekent het delen van kennis, inzet en middelen om samen te groeien. Wij moeten onze operationele kosten zo laag mogelijk te houden. In natura kun je bijvoorbeeld helpen met het beschikbaar stellen van een werkplek, drukwerk,  telefonie, personeelsadministratie organiseren, mediacampagne ontwikkelen, ICT-ondersteuning bieden, printfaciliteiten doneren etc. We hebben continu artikelen nodig om goed te kunnen werken.

Boodschappenlijstje

  • 2 laptops voor bestuurders van de stichting. Wil jij ons helpen aan 1 of 2 laptops waar we even mee vooruit kunnen? We horen het graag.
  • 2 mobiele telefoons met abonnement waardoor onze bereikbaarheid wordt verbeterd. Doordat wij enkel met vrijwilligers werken zijn wij niet 100% bereikbaar. Dit kan veranderen als we 2 mobiele telefoons met een abonnement hebben.

Heb jij een ander voorstel? Laat het ons dan weten. We zijn benieuwd! 

Feest Partner 

Als professionele Feest Partner stel jij feestjes beschikbaar zodat ons aanbod super divers wordt. Wij zetten jou via social media en andere kanalen uiteraard uitgebreid in het zonnetje. Wist je dat jouw organisatie aantrekkelijker wordt als je laat zien je naast commerciële doelen ook maatschappelijke doelen belangrijk vindt. De kinderen die we willen bereiken zijn landelijk verspreid. Hun wensen, mogelijkheden en leeftijden zijn heel verschillend. Een breed feestaanbod met zoveel mogelijk landelijke partners, maakt dat we versneld de landelijke uitrol kunnen organiseren. Wil jij op feestgebied iets voor ons doen, mail ons. We voegen je graag toe aan ons assortiment!

Media Partner 

Zichtbaarheid is belangrijk voor elke organisatie. Wil je ons op media gebied ondersteunen? Graag!  Denk aan

  • Een sterke mediacampagne voor ons opzetten
  • Persberichten opstellen en verspreiden
  • Een mooie film/promo over ons maken
  • Een boek maken met de leukste low-budget kinderfeestjes voor alle gezinnen uit onze doelgroep

of… heb je een ander mediavoorstel, we horen het graag!

Royalty Partners 

Royalty Partners zijn de bedrijven die graag een deel van (soms specifieke) omzet beschikbaar stellen aan een goed doel. Dit zijn superleuke acties die wij ook met onze communicatie uiteraard zullen ondersteunen. Kleine of grote bijdragen, alles is welkom. Heb je zoiets in gedachten of misschien al opgezet, laat het ons weten, dan laten wij het in onze kanalen weten. 

Campagne Partner 

Campagne Partners zijn de partners die samen met ons een campagne op willen zetten. In co-creatie elkaars merk versterken en daarmee maatschappelijke impact vergroten. Heb je een voorstel? Laat het ons weten.

 

 

Kom in actie!