Zakelijk

Donaties maken het mogelijk om meer feestjes te organiseren. Daar zijn we dus erg blij mee! Maar ook met kennis, ervaring, spullen en tools die onze organisatie professionaliseren of ons helpen op het gebied van marketing, zijn wij erg geholpen. Heb jij iets in huis waarmee je onze stichting of de kinderen waarvoor wij er zijn, vooruit helpt? Laat het ons weten!

Business Partner 

Als Business Partner committeer je je voor langere tijd aan onze organisatie en help je ons om samen te groeien. Het delen van kennis en het beschikbaar maken van middelen, helpt ons om operationele kosten structureel laag te houden. Zo kunnen we maximaal investeren in het organiseren van feestjes. Je kunt bijvoorbeeld helpen met het beschikbaar stellen van een werkplek, drukwerk, telefonie, personeelsadministratie organiseren, mediacampagne ontwikkelen, ICT-ondersteuning bieden, printfaciliteiten doneren enzovoorts. We hebben continu artikelen nodig om goed te kunnen werken.

Wat hebben we momenteel concreet nodig?

  • Twee laptops voor de bestuurders van de stichting. Wil jij ons helpen aan laptops waar we even mee vooruit kunnen? We horen het graag.
  • Twee mobiele telefoons met abonnement zodat onze bereikbaarheid verbetert. We werken enkel met vrijwilligers en zijn daarom niet continu bereikbaar. Als we twee abonnementen met telefoon hebben, verandert dat.  

Iets anders waardevols voor ons? Laat het ons dan weten. We zijn benieuwd! 

Feest Partner 

Als professionele Feest Partner stel jij feestjes beschikbaar zodat ons aanbod superdivers wordt. Wij zetten jou via social media en andere kanalen uitgebreid in het zonnetje. Jouw organisatie is aantrekkelijker als je actief uitdraagt dat je je verbindt aan maatschappelijke initiatieven als het onze.

Omdat we landelijk werken, trekken we graag op met organisaties die landelijk actief zijn. Zo kunnen we ons aanbod snel laten groeien en concepten landelijk aanbieden. Wil jij jouw steentje bijdragen aan een onvergetelijke dag voor een kind dat dat verdient? Neem contact met ons op!  

 

Media Partner 

Hoe meer mensen ons kennen, hoe meer kinderen we blij kunnen maken en hoe sneller we kunnen groeien. De inzet van media is daarbij onmisbaar. Kun jij ons een podium bieden?

  • Het opzetten van een sterke mediacampagne

  • Het schrijven en verspreiden van persberichten

  • Het maken van een promotiefilmpje

  • Het maken van een boekje met de leukste lowbudget kinderfeestjes voor alle gezinnen uit onze doelgroep

Ander spetterend idee? Laat het ons weten!

Royalty Partners 

Royalty Partners zijn de bedrijven die graag een deel van (soms specifieke) omzet beschikbaar stellen aan een goed doel. Vanzelfsprekend kunnen zij rekenen op exposure via onze communicatiekanalen. Spreekt zo’n actie je aan of heb je het eerder gedaan en zoek je een partnership met een nieuw doel? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!   

Campagne Partner 

Campagne Partners zijn de partners die samen met ons een campagne op willen zetten of hun tijd willen doneren om ons te helpen bij het maken van communicatie-uitingen. Heb je een voorstel? Laat het ons weten. Wij kunnen hulp gebruiken bij:

  • Het opzetten van een sterke mediacampagne

  • Het schrijven en verspreiden van persberichten

  • Het maken van een promotiefilmpje

  • Het maken van een boekje met de leukste lowbudget kinderfeestjes voor alle gezinnen uit onze doelgroep

 

 

Kom in actie!