Kom in actie

Kinderfeestje aanvragen

 

Kinderfeestje aanvragen

Let op: als je kind jarig is de zomervakantie 2017:  is je kind jarig in de grote vakantie houd dan rekening met een extra lange wachttijd. Omdat vriendjes meestal ook op vakantie zijn worden deze feestjes mogelijk doorgeschoven naar september. Dien wel je aanvraag minimaal 6 liefst 8 weken voor de verjaardag in, via je verwijzer! 

 

Ieder kind verdient een kinderfeestje, ook jouw kind.

Heel veel ouders hebben geen geld om een kinderverjaardag te vieren.  Natuurlijk gun jij als ouder(s) of verzorger(s) jouw lieve kind wél dat o zo belangrijke feest. Wij van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes helpen jou daar graag bij. Bij ons kan je voor jouw kindje een super leuk kinderfeestje aanvragen. Stoere kinderfeestjes, creatieve kinderfeestjes, avontuurlijke kinderfeestjes noem maar op. Er is volop keuze. En of je kind nu 4 jaar of 12 jaar oud is, voor iedereen zit het perfecte verjaardagsfeestje erbij. Zo viert jouw kindje een onvergetelijke verjaardag.  

Hoe je een uitgesteld kinderfeestje aanvraagt? Dat leggen we graag uit en we starten met de voorwaarden.

Voorwaarden 

  • Je moet in het bezit zijn van een registratie bij een hulpverlenende instantie. Zij kunnen beoordelen dat jij niet in staat bent om zelf een kinderfeestje te organiseren.
  • De aanvraag moet, ivm grote hoeveelheid aanvragen, minimaal 6 - maximaal 8 weken voor de verjaardagsdatumdoor de professionele hulpverlening /verwijzer bij ons ingediend zijn.
  • De echte aanvraag moet worden ingediend door een hulpverlenende organisatie zoals welzijnswerkers, SJC, de Voedselbank, Stichting Leergeld, Schuldsanering/Schuldhulpverlening of Leger Des Heils.
  • De contactpersoon en/of hulpverlenende organisatie mailt ons. Wij kijken per aanvraag wat de mogelijkheden zijn.  Privé personen kunnen dus helaas geen feestje aanvragen.

 

Uitgesteld kinderfeestje aanvragen als hulpverlener/verwijzer

  • Vul het contactformulier in op onze site.
  • Geef bij het invulveld "bericht" aan vanuit welke instanties je hulp aan de jarige biedt. Denk hierbij aan de Voedselbank, Stichting Leergeld, Leger des Heils, Stichting Jeugdcultuurfonds, Stichting Jeugdsportfonds, Het Vergeten Kind, Schuldsanering. (Als je niet bij een hulpverlenende instantie bent ingeschreven kunnen we je helaas niet helpen).
  • Vul zo duidelijk mogelijk de details van de jarige, geboortedatum, woonplaats, specifieke wensen en interesses van de jarige in. Vermeld ook eventuele bijzonderheden; begaafdheid van ouders, speciale zorg behoeftes kind etc.
  • Verzend het formulier.
  • Je ontvangt  dan een ontvangstbevestiging van ons.
  • We reageren zo snel mogelijk op jouw mail waarin we laten weten of je in aanmerking komt voor een uitgesteld kinderfeestje. De stichting zal uiteraard zeer zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

 

Uitgesteld kinderfeestje aanvragen als ouder/verzorger

Ook als ouder/verzorger kun je een uitgesteld kinderfeestje aanvragen maar in veel gevallen hebben wij nog een aanvraag via een verwijzer nodig. Begeleid jij een gezin/kind voor wie jij een feestje aan wil vragen, dan hoef je alleen maar even hier contact met ons op te nemen. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Ook met wensen van het kind, gezinssituatie en mogelijkheden rond vervoer. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als instantie of hulpverlener kun je ook opgenomen worden in het hulpverleners overzicht. Hoe? Neem hier contact met ons op.  Wij maken dan graag een afspraak met jou/jullie.

 

Samen kunnen we heel veel kinderen een onvergetelijke verjaardag bezorgen.

 

 

  

Uitnodiging geven Knalroth2

 

Kom in actie!