Kom in actie

Kinderfeestje aanvragen

 

Aanvragen kinderfeestje

LET OP Tijdens de Kerstvakantie zijn wij (telefonisch) minder goed bereikbaar. Stuur ons een berichtje en we reageren zo spoedig mogelijk!

Ieder kind verdient een kinderfeestje.

Begeleid jij als hulpverlener een kind(eren)/gezin, waarvan je weet dat het voor hen onmogelijk is, om zonder hulp een verjaardagsfeestje met vriendjes en vriendinnetjes te organiseren? Of groeit jouw kind op in een situatie van langdurige armoede en is het voor jou niet mogelijk om een kinderfeestje voor je zoon/dochter te organiseren. Dan kunnen wij misschien helpen.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die bekend zijn bij professionele hulp/zorgverleners, zoeken en regelen wij in samenwerking met ouder/verzorger, hulpverlener en feestlocatie een passend kinderfeestje. Een feestje dat aansluit bij de wensen van het kind en de mogelijkheden van gezin/verzorgers. Zodat de verjaardag voor het jarige kind weer een echt feestje wordt om naar uit te kijken.

Wil je als professional of als ouder/verzorger weten hoe je een feestje aanvraagt? Lees dan alle onderstaande informatie goed door.

Voorwaarden voor aanvragen kinderfeestje: 

 • Feestaanvragen kunnen alleen ingediend worden door professionele hulpverleners/ intermediairs.
 • Feestaanvragen kunnen door ouders/verzorgers ingediend worden mits we een aanvullende bevestiging ontvangen van een bij het gezin betrokken professionele verwijzer/intermediair. Denk aan gezinscoach, bewindvoering, coördinator Voedselbank, CJG etc. 
 • De aanvraag moet, minimaal 6 - maximaal 8 weken voor de verjaardagsdatumdoor de professionele hulpverlening /verwijzer bij ons aangevraagd zijn.
 • Als wij de aanvraag ontvangen, krijg je binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. In dit bericht staat informatie over het vervolgtraject. Per aanvraag kijken we persoonlijk of alle gegevens compleet zijn en of we een feestje kunnen gaan zoeken voor de aanvraag. Hierover zullen wij de aanvrager persoonlijk informeren.
 • Als de aanvraag compleet en akkoord is, start ons zoekproces naar een passend feestje. 
 • Als je een aanvraag indient, geef je aan in te stemmen met onze Algemene voorwaarden

 

Wat moet je invullen voor complete feestaanvraag?

1. Kinderfeestje aanvragen als professionele hulpverlener/verzorger:

 • Lees onderstaande tekst helemaal door en vul als laatste het contactformulier zo volledig mogelijk in.
 • Geef bij het invulveld "bericht" aan voor welke professionele zorgverlener/verwijzer je werkt. Denk hierbij aan de Voedselbank, Leger des Heils, Stichting Jeugdcultuurfonds, Stichting Jeugdsportfonds, Het Vergeten Kind, Schuldsanering, Het Leger des Heils etc. 
 • Vul zo duidelijk mogelijk, de details van de jarige in: geboortedatum, woonplaats, specifieke wensen en interesses van de jarige, soort kind heel actief/heel rustig etc, hobby's, allergieën, eventuele dingen die van belang zijn bij het geven van een feestje. Vermeld ook eventuele bijzonderheden als; begaafdheid van ouders/kind, speciale zorg behoeftes kind, mobiliteit (bezit het gezin een auto of hoe is vervoer anders geregeld) 
 • Kan je als hulpverlener/verwijzer het gezin ondersteunen bij de organisatie en uitvoer van het feestje? Denk aan: uitkiezen van kinderen, maken uitnodigingen, uitdelen uitnodigingen, helpen op het feestje zelf als volwassen begeleider etc.
 • Vul voorgaande gegevens in op dit contactformulier en verzend het formulier.
 • Je ontvangt op korte termijn een ontvangstbevestiging waarin we laten weten of je in aanmerking komt voor een Uitgesteld Kinderfeestje en hoe de verdere procedure loopt. De stichting zal uiteraard zeer zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

 

2. Kinderfeestje aanvragen als ouder

Als ouder kun je ons een mailtje sturen als je vragen hebt rond een feestje. Een feestaanvraag kun je niet als ouder alleen doen. Deze moet in alle gevallen ondersteund worden door een bericht van een hulpverlener/ professionele verwijzer. Merk je als ouder/verzorger dat de hulpverlening niet mee wil werken. Laat ons dit dan weten. Dan kijken wij wat we kunnen doen.

Begeleid jij een gezin/kind voor wie jij een feestje aan wil vragen, dan kan je hier contact met ons op te nemen. Vul het formulier op basis van omschreven voorwaarden in punt 1 op het document in. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Samen kunnen we heel veel kinderen een onvergetelijke verjaardag bezorgen.

 

 

  

Uitnodiging geven Knalroth2

 

Kom in actie!