Partner worden?

Doneren

Wat fijn dat je wilt doneren!

IMG 6972 bewerkt2

Alvast veel dank voor je bijdrage!

Dankzij jou kunnen wij een kind gelukkig maken en de verjaardag geven dat het verdient! Vul je gegevens in onderstaande velden in en je komt vanzelf in de veilige betaalomgeving. Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet delen met derden of voor andere doeleinden gebruiken.

Natuurlijk bepaal je zelf hoeveel je doneert. Elke gift is van harte welkom!

Om je een idee te geven…

Een PRETPAKKET kost ongeveer 50 euro per jarige. Hier zitten super veel leuke artikelen in waarmee de jarige en eventuele broertjes/zusjes/vriendjes zich heerlijk een tijd kunnen vermaken. In huis lekker knutselen en spelletjes doen. Buiten kunnen ze leuke activiteiten doen zoals jongleren, stoepkrijten en waterspelletjes. In elk PRETPAKKET zit ook een "spelmenu". Een door ons speciaal ontwikkelde instructie wat je allemaal voor leuke activiteiten kunt doen met de artikelen uit het pakket. Lees hier meer over onze PRETPAKKETTEN. 

Een feestje  kost ongeveer 15 euro per kind, inclusief uitnodigingen, locatie en eten en drinken. Gemiddeld nodigt een kind zes vriendjes of vriendinnetjes uit. Reken maar uit… Jouw donatie is dus heel hard nodig!

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren? Klik dan hier en lees verder over alle mogelijkheden voor samenwerking.

Lees hier meer over de belastingvoordelen van doneren.

Kom in actie!