Aanvraagformulier feestje

Alleen compleet ingevulde formulieren, op basis van onze voorwaarden, nemen wij snel in behandeling. 

Gebruik dit formulier ook voor het aanvragen van een PRETPAKKET! Hiervoor hoeven de velden die betrekking hebben op een feestje NIET te worden ingevuld.

Onze voorwaarden: leeftijd jarige tussen 5 - 12 jaar (basisschool leeftijd groep 2 t/m 8), jarig over minimaal 6-8 weken, bevestiging vanuit hulpverlening is beschikbaar en contactgegevens kunnen ingevuld worden, zonder onze hulp is een verjaardagsfeestje écht niet mogelijk. Zonder bevestiging vanuit hulpverlening kunnen wij helaas geen feestje regelen. 

Let op: Er verschijnt geen bevestiging op het scherm na verzenden als de aanvraag niet is verzonden. Data moeten worden ingevuld op de volgende manier: jaar-maand-dag. Bijvoorbeeld 2012-07-11 als de jarige op 11 juli 2012 geboren is.

Wil jouw hulpverlenende instantie niet meewerken, neem dan via dit contactformulier contact met ons op. Zij zijn wellicht dan nog niet bekend met ons. Daar brengen we graag verandering in.

Let op: Op alle aanvragen, aanbiedingen en overeenkomsten van de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes ("StUK") zijn uitsluitend haar algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel doen van een aanvraag houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. De vrijwilligers van de stichting zullen ten aller tijde met de hoogst mogelijke veiligheid in acht genomen met jouw gegevens omgaan. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en alleen gebruikt om met jouw contact op te kunnen nemen voor het betreffende kinderfeestje. Wil je niet dat wij jouw gegevens kunnen bewaren? Dan kunnen wij helaas geen kinderfeestje voor je faciliteren.

Hier vind je onze Algemene voorwaarden.

 

 

Type instantie *verplicht
Kunt u (hulpverlener) het feestje begeleiden Ja/Nee *verplicht
Jarige geslacht *verplicht
Type onderwijs *verplicht
Interesses jarige *verplicht
Vervoersmogelijkheden *verplicht
Kom in actie!